Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Nettside 8. jul, 2016

Ingeborg Lura

Hei eg er med på ei verdsomspennande spinnegruppe Tour de Fleece. Den varer like lenge som Tour de France. Sauerasar frå heile verda blir presenterte. Eg har lyst til å presentera blæsesauen og spinna garn frå ulla. Kan eg få lov til å bruka bilete frå
heimesida? Mvh Ingeborg Lura på Ullrommet

Nettside 8. des, 2013

Aud

Sauer er ålraigte dyr! Med ønske om en fin adventstid og en riktig GOD JUL til både folk og fe og sauer! Jeg lager forresten bilder av saueull :)

28. okt, 2013

Rune Årdal, Jølster

Eg går inn i min andre sesong med innkryssing med desse flotte ekte blæse-værane her. Flott sauerase som eg håpar å vidareutvikle.

5. sep, 2012

Bente Langhelle

HEI :-)

Er det noen som har ein kåra vær som skal selges eller har planer om å kåre værlam?

Eg har planer om å kåre værlam, viss de kommer heim fra fjellet:-)

Bente, nord Rogaland.

2. nov, 2011

Tove Skautvedt

Hei!

Vi lurer på å legge om drifta fra ammeku til sau og vurderer sterkt blæset.

Er det noen i Vestfold, Buskerud eller Telemark som driver med Blæset sau? Ser at rasen omtales som trua og bevaringsverdig, hvordan er det med tilskudd for bevaring av gamle raser i forhold til Blæs?

30. okt, 2010

Leif Vidar Gullstad

Kom over denne siden ved en tilfeldighet, da jeg overtok en bunke gamle "Sau & Geit"..... i fjøset hjemme på Kvikne, Hedmark har vi en 3-4 år gammel vær og ett lam som kanskje går under kategorien blæsesau?? Væren vil muligens bli utrangert hvis ingen har intr., Vi skal bruke den selv nå i år.

30. sep, 2009

elin fuglestad

finnes det noen fine brogete kårte værlam til salgs?
trenger en til paringa.

21. sep, 2009

Carola U.

Hei :)

Jeg holder på og leker med tanken om og kjøpe en Fuglestadbroket sau til faren min.. Vi har Spel og norsk dala sau fra før. Vi bor i Molde og vet dere om noen som har broket sau i nærheten, eventuelt hvor er nærmest?

Send en mail hvis dere vet om noen..

Ha en fin kveld alle sammen :)

Nettside 14. aug, 2009

Anette

Jeg ønsker meg en (eller ti) blæset sauer. Nydelige dyr! (Det er forresten fuglestadsauene også). Kjempefint å få se så mange fine bilder fra livet i sauefjøset. Blæsetsau er forresten kjempefin å spinne av hvis noen lurer, og noen har jo veldig mørk og fin brunfarge. Litt varierende kvalitet, men stortsett bra ull, og helårsulla kan spinnes løsere (med mindre tvinn) enn halvårsulla, dermed kan det bli et mykt garn.

9. apr, 2009

Ole Tommy

Væren min:)

9. apr, 2009

Ole Tommy Maudal

9. apr, 2009

Ole Tommy Maudal

25. mar, 2009

Arvid Haugstad

Lemming sjå Arvid Haugstad 2008

22. feb, 2009

Marit Isene

Spinner mitt eget garn og synes dette er kjempegøy. Men ønsker meg veldig brun ull som er god å spinne av. Det er nemmelig supervanskelig å få tak i.
Er blæset sau fin å spinne av?
Er det noen av dere som selger ull til privatpersoner?
Dere kan sansynligvis doble prisen til oss spinneersker i forhold til det dere får ved levering, uten at det blir dyrt for oss. Jeg bor på Søre Sunnmøre. Om det er noen som har blæset sau her på Møre eller i Norfjord hadde jo det vært svært så interessant. Hører gjerne fra dere.

10. sep, 2008

Øyvind Røgenes

Hei.

Det e var ei veldig kjek hjemmeside dere hadde. mange fine bilder og stoff om rasene. Eg har sjølv to reine fuglestadsauer. sender er eit bilde av dei. hadde vore kjekt om det blei lagd ut me dei andre bildene på sida.
mvh. Øyvind.

Har lyst til å bli medlem, kvar henvende eg meg da?